Beauty Angel Lys

Beauty Angel Lys, for en ung og smuk hud.

  • Reducerer mørke rander og hævelser under øjnene
  • Reducerer fine linjer og rynker på Hele kroppen
  • Blødgører og udglatter din hud som aldrig før 
  • Reducerer strækmærker og arvæv markant
  • Reducerer uren hud og akne markant
  • Stimulerer din collagen produktion
  • Varm og afslappende behandling
  • Frigiver kroppens endorfiner
BEAUTY ANGEL LYS GIVER Aktiv fremmelse af yngre hud
Beauty-Angel Danmark tilbyder et innovativt koncept for lys- og wellness- behandling. Beauty Angel lyset stimulerer kroppens egen proces af fotobiostimulation. Denne proces er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastin- fibre. Små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere. Hudens ældning er påvirket af en lang række faktorer. Levering af næringsstoffer til epidermis (ydre lag af huden), som allerede begynder at ældnes fra 25 år og fremefter, hvilket resulterer i en trist og ujævn hud. Når folk bliver ældre, bremser fibroblastceller (celler, der producerer collagen) og stofskiftet, hvilket resulterer i et løbende fald i collagenindholdet i huden.
 
Da collagen er det primære »fyldstof« i bindevævet, mister huden sin glans. Den reducerede celles regenerering forårsager også et tab af fugt og elasticitet, som udmønter sig i dannelsen af rynker. Det særlige Beauty Angel Lys  absorberes af fibroblaster og stimulerer dannelsen af collagen og elastin. Kliniske undersøgelser har vist, at det kan fremskynde regenerering af hudceller med helt op til 150-200 procent. Hertil kommer, at leveringen af afgørende næringsstoffer til epidermis forbedres væsentligt - og resulterer i en strammere og sundere hud.
 
Når opstartsbehandlingerne er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden alt efter behov. Ring og bestil en tid på Tlf. 24 41 92 36.

1   Behandling kr.     99,00
8   Behandlinger         kr.   699,00
12 Behandlinger     kr.   999,00
20 Behandlinger         kr. 1.499,00
Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag LUKKET
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 09:30 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag09:30 - 17:00
Lørdag Efter aftale
Powered by CBIT online booking system